Concentració multitudinària a Tordera en contra de la sentència del procés


Centenars de persones s’han concentrat aquest dilluns a la nit en la plaça de l’Ajuntament de Tordera convocats per la ANC i Òmnium Cultural. Durant la protesta, els assistents han corejat càntics com ‘Llibertat presos polítics’ o ‘els carrers seran sempre nostres’.

Els accessos a la plaça també s’han omplert de persones, i al davant de l’Ajuntament es podia llegir la paraula Independència. Sota la pluja, L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia obria l’acte, denunciant una sentència dura contra tot un país.

sentencia alcalde

A continuació membres de l’ANC i Òmnium a Tordera van fer lectura d’un manifest en suport dels líders del procés i en contra de la sentència.

sentencia manifest

Un manifest que declarà que la publicació d’aquesta sentència suposa un greu retrocés democràtic en l’exercici dels drets i llibertats individuals i col·lectius i recorden que la llibertat d’expressió i de manifestació són drets bàsics.