TORDERA I LLORET ES JUGUEN AVUI L’ÚLTIMA PLAÇA DE DESCENS. ELS TORDERENCS NO DEPENEN D’ELLS MATEIXOS PER MANTENIR LA CATEGORIA.


La fase regular de l’OK Lliga arriba al final amb només dues incògnites pendents i que es resoldran en aquesta última jornada: quin serà el tercer equip que perd la categoria i els dos últims conjunts que es classificaran per als play-off. Grup Lloret i Tordera Grup Tarradellas lluitaran per evitar caure a Primera Divisió, mentre que l’Astral Pool Maçanet necessita puntuar a la pista del Noia per no deixar a mans de tercers el seu bitllet per a la fase pel títol.
A la zona baixa, el Tordera Grup Tarradellas (29 punts) i el Grup Lloret (30 punts) lluitaran per no acompanyar els ja descendits Caixa Penedès Vilafranca i Esfer Oviedo. El Lloret rep precisament el conjunt asturià, ja descendit, mentre el Tordera rep la visita del Roncato Patí Vic, que passi el que passi mantindrà la tercera plaça de la fase regular, per la qual cosa tots dos intentaran imposar la seva condició de local davant dos rivals que ja no es juguen res, per mantenir-se en la màxima categoria.
El Lloret se salvarà si guanya. El Tordera necessita sumar els tres punts i que els selvatans no guanyin. El president de l’equip torderenc, Ramon Viñolas, està convençut del triomf dels seus però admet que estan a mans del resultat del Lloret.
El partit entre el club patí Tordera grup tarradelles i el Roncato Vic, serà avui a dos quarts de 10 de la nit, i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.