L’ASSENTAMENT GITANO VA MARXAR DIJOUS PASSAT DE TORDERA PER INSTAL·LAR-SE A HOSTALRIC.


L’assentament de la vintena de famílies d’ètnia gitana que viatgen de manera itinerant amb caravanes, va marxar dijous passat de Tordera, tal com s’havia compromés a fer amb el consistori, per instal·lar-se a Hostalric. L’Ajuntament de Tordera havia autoritzat l’assentament fins a les dues del migdia del dijous, en una esplanada situada a pocs metres del polígon de Can Verdalet. Tot i que es va organitzar un dispositiu de vigilància de 24 hores format per agents de la polícia local i els Mossos d’esquadra, no s’ha produït cap incident durant la seva estada, segons fonts municipals.
Després de Tordera, el col·lectiu ha escollit uns terrenys situats al costat de la carretera d’Hostalric a Breda, al terme d’Hostalric, per instal·lar les seves caravanes.