Les entitats sobiranistes de Tordera responen a la sentència i criden a mobilitzar-se


L’independentisme ha sortit al carrer a Catalunya després de conèixer la sentència que ha emès el Tribunal Suprem sobre els líders del procés, que els condemna a penes de fins a 13 anys de presó. Les entitats sobiranistes de Tordera han reaccionat amb indignació a la sentència. El coordinador local de l’ANC, Quim Bou assegura que la sentència vol escarmentar a la ciutadania.

balanc sentencia bou

Per això demana al poble sortir al carrer i alçar la veu contra un estat repressor.

La membre d’Òmnium Alt Maresme i del grup de treball de Tordera, Montse De Diego troba indignant la sentència, i en concret, les penes contra els dos Jordis. De Diego demana als polítics catalans que estiguin a l’alçada dels fets.

balanc sentencia de diego

L’ANC al·lega els motius de la concentració afirmant que “es castiga el fet d’organitzar una votació, i s’empresonarà durant anys activistes i representants polítics que van defensar que el poble pogués ser consultat”, han manifestat des de l’entitat. “I la nostra reacció serà com sempre: no violenta, contundent, unitària i massiva”.