Resultats primers equips torderencs 12-13 d’octubre


Pel balanç del cap de setmana esportiu tenim dues de bones i dues de dolentes amb els quatre partits que han disputat els conjunts sènior del municipi.

El CFTordera segueix imparable a la tercera catalana grup 16. Després de sis jornades disputades els grocs i vermells van sumar un nou triomf a domicili. Visitaven el camp de la Sauleda i gràcies a una gran segona part dels de Tordera, el marcador final va ser de 1-5. Els homes entrenats per en Pai són líders en solitari. 
 
El CEEB Tordera femení de 1a catalana segueix amb una bona ratxa i ja són 3/3 victòries en aquest arrencament de lliga. El dissabte vespre van jugar a la pista del Sant Andreu de Natzaret de Badalona i es van imposar per un 62-77. Les torderenques van trencar el partit amb un parcial de 10-21 al segon quart i l’enfrontament ja no es va girar. 
 
El diumenge matí el primer equip de l’Associació del Rugbi la Tordera no va poder superar el SEL Vilanova i la Geltrú en caure clarament per 72-10 marques. 
 
I l’Athletic Club Tordera Parc no arrenca amb bon peu el seu debut a la primera divisió catalana. Davant un EFS Palafolls que va ser superior en tot moment, els torderencs es van veure superats des dels primers minuts de joc. Finalment 2-6 va ser el marcador final.