Continuen les activitats en motiu del dia internacional de la gent gran


L’Ajuntament de Tordera organitza conjuntament amb l’associació de gent gran de l’esplai un parell d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran 2019. La finalitat de les activitats és festiva i reivindicativa on les persones grans siguin les veritables protagonistes. La diada representa també una oportunitat per conscienciar la societat sobre l’estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta.

El president de l’esplai, Miquel Pujol explica que aquesta tarda es farà un concert de la gent gran. L’orquestra Calidae serà l’encarregada d’amenitzar un concert que començarà a les 17:00h.

activitat gent gran 2

L’entitat de l’esplai aprofitarà l’acte per donar uns obsequis a tots els participants a l’expo-art de la festa major.

El mateix dia a les 18:00h de la tarda la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera acollirà una xerrada per a cuidadors de gent gran que anirà a càrrec de la residència de Can Comte.

I per acabar de tancar la programació d’activitats, el proper divendres 25 d’octubre, la residència Can Comte coincidint amb el seu 30è aniversari, farà una gran festa que començarà a les 16:00h amb berenar per a tots els assistents.

L’any 1999 l’Assemblea General de Nacions Unides va promoure l’1 d’octubre com a Dia Internacional de la Gent Gran. La comunitat internacional convida d’aquesta manera a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa promoure l’envelliment actiu.