Pere Cot i Set de dansa presenten “Maria Rosa” d’Àngel Guimerà


L’Associació Cultural i recreativa Pere Cot i Set de Dansa presenten obra de teatre aquest cap de setmana en el Teatre Clavé. En concret, el proper 12 i 13 d’octubre a les 19:00h el grup de teatre de l’entitat torderenca durà a terme l’obra Maria Rosa d’Àngel Guimerà, adaptada per Paco Moreno i Cristina Catalàn.

Maria Rosa és un drama social i amorós en tres actes d’Àngel Guimerà aparegut el 1894. Inspirats en una història real que succeí a la localitat de Solivella, a la Conca de Barberà, a mitjan segle XIX durant la construcció de la carretera que travessa la vila. Si voleu aprofundir en aquesta obra o en altres de Guimerà com “Mar i cel” o “Terra Baixa”, a la Biblioteca han preparat un espai on podeu trobar-les.

Recordar que les representacions seran dissabte i diumenge a les 19:00h. Les entrades al preu de 7 euros i es poden comprar i reservar a taquilles del Teatre.