Horaris dels partits dels primers equips torderencs 12-13 octubre


Aquest proper cap de setmana ja tindrem gairebé en competició tots els primers equips torderencs exceptuant el primer equip del CPTordera que debutarà la setmana que ve.

El líder invicte de la tercera catalana grup 16, el CFTordera serà el primer en disputar la seva jornada. Ho farà dissabte a les 16:00h de la tarda a domicili, en el camp de la Sauleda. L’enfrontament serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

A les 19:30h del mateix dissabte serà el torn pel CEEB Tordera femení de la primera catalana. Visiten la pista del Sant Andreu de Natzaret de Badalona i el duel també el podreu seguir per aquesta sintonia.

De cara a diumenge, a les 11:00h del matí l’Associació del Rugbi la Tordera s’enfrontarà al SEL Vilanova a domicili dins de la categoria de la fase prèvia masculina grup d.

Amb el debut del primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc a la primera divisió catalana tancarem el cap de setmana esportiu torderenc. Ells si que juguen a casa, al pavelló dels Països Catalans diumenge a les 19:15h contra EFS Palafolls. El derbi de lliga serà seguit en directe per Ràdio Tordera.