Tordera s’adhereix a la iniciativa de l’Associació Amics de la Popa per normalitzar la lactància materna en els espais públics


Tordera s’adhereix a la iniciativa de l’Associació Amics de la Popa per normalitzar la lactància materna en els espais públics que promou aquesta entitat sense ànim de lucre.

Per complir amb l’acord de col·laboració, l’ajuntament de Tordera, ha instal·lat l’adhesiu de la campanya en diferents espais públics on les mares l’identifiquin com a espai amic de la popa. Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar l’alletament matern i la seva introducció a la societat com a acte habitual. Ho explica la infermera en pediatria, Anna Pol.

Anna Pol amics de la popa

L’associació AMICS DE LA POPA neix d’una motivació personal i professional que va sorgir de forma individual i després va anar prenent forma, amb l’objectiu de fer visible i normalitzar l’alletament matern. Anna Pol recorda que de moment s’han adherit espais públics, però que la campanya està oberta a qualsevol establiment comercial del municipi.

Anna Pol amics de la popa 2

Durant tota la setmana, Tordera celebra la setmana europea de la lactància. A l’espai familiar de la biblioteca hi ha exposició de llibres i contes relacionats amb la lactància materna i en el CAP exposició de fotos i cartell elaborat per les famílies de taller de lactància materna sobre divulgació del lema de la setmana.