Aquest proper cap de setmana el PA Tordera participarà en diversos campionats base del territori


Els propers 12 i 13 d’octubre el Patinatge Artístic Tordera participarà en diversos campionats organitzats per la Federació Catalana de Patinatge. Per una banda, dissabte les patinadores Laura Moreno i Aina Garcia competiran al Campionat Federatiu en categoria aleví. 

Aquesta competició equival al Campionat de Catalunya de la categoria B i les esportistes representaran la Territorial de Barcelona a Riudoms (Tarragona). Dissabte a la tarda executaran el disc llarg i patinaran en 15a i 10a posició respectivament d’un total de 32 participants. 

Per altra banda, diumenge el club participarà a la final d’interclubs en la modalitat de parelles artístic promocionals de categoria infantil, amb la parella formada per Laura Moreno i Pau Masferrer. El pavelló de Cerdanyola acollirà aquesta competició on el P.A. Tordera s’estrenarà en aquesta modalitat. Sortiran en primera posició d’un total de 4 participants.

El club va anunciar la tardor de l’any passat que tornava a posar en marxa la modalitat amb aquesta parella de patinadors.