La Carnisseria Can Freixas aconsegueix la tercera posició en el Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional


La llonganissa elaborada a la Carnisseria Can Freixas de Tordera va quedar en tercera posició del 3er Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional. La Carnisseria Torderenca ha rebut una menció especial del jurat per l’elaboració d’una de les millors llonganisses artesanes de Catalunya.

Els participants en el concurs, entre altres requisits havien d’estar elaborades exclusivament amb carns de porc i amb els ingredients que els són propis, i no podien contenir cap classe de colorant, fosfats afegits, proteïnes no càrniques ni altres additius no autoritzats, tal com les elaboren en el obrador torderenc. Ho explicava la Sònia Freixas, de la Carnisseria Can Freixas.

Sonia freixas

La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, d’acord amb els seus objectius de promoció, foment i difusió dels oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya ha celebrat enguany el primer concurs nacional per escollir la millor Llonganissa Tradicional de Catalunya. Un esdeveniment que vol vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, del foment de la innovació i la creativitat en els productors del nostre país.