Arrenca la nova programació del Casal de Joves de Tordera


El Casal de Joves de Tordera estrena, un any més, la programació de les activitats que es duran a terme durant aquesta tardor del 2019 i que s’allargarà fins el proper mes de desembre. Es mantenen les converses en anglès el dilluns, el taller de cant el dimecres, taller de cuina el dijous i jocs de taula els divendres. Els dimarts es dedicaran, com a novetat, a fer un taller de fotografia. A més, també es prepararà una nova edició del Túnel del Terror, que enguany arriba a la desena edició, i tindrà lloc el dijous 31 d’octubre.

Per aquesta temporada de tardor, el Casal de Joves prepara també altres grans diades. Per iniciar el cicle, taller de maquillatge el 25 d’octubre. Dissabte 9 de novembre, sortida a PortAventura. Per acabar, el festival de nadal el Divendres 20 de Desembre. A més a més, encara queda per concretar el Festival Intergeneracional. Finalment, destacar que un cop al mes es durà a terme les “tardes de cinema”.

Cal destacar que en aquest espai també s’hi ofereixen un seguit de serveis oberts a tothom. Ho explica la tècnica de joventut de l’Ajuntament de Tordera, Carme Lopez.

programacio casal

A més a més, durant tot l’any el Casal de Joves també posa a disposició dels joves bucs d’assaig per a musics locals, connexió gratuïta a Internet i assessorament personalitzat en temes d’interès juvenil i mobilitat internacional. Per inscripcions o consultes, podeu contactar amb el casal al carrer Pujades nº 9, al telèfon 93 764 58 85, a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat o al perfil de Facebook “Casal de Joves Tordera”.