LA POLICIA LOCAL DE TORDERA ORGANITZA AQUESTA SETMANA LA CLOENDA DEL CURS D’EDUCACIÓ VIÀRIA.


La Policia Local de Tordera està organitzant aquesta setmana la cloenda del curs d’Educació Viària que des del mes d’octubre està impartint a les escoles de Tordera.
Aquest any, el curs s’ha adreçat als 452 alumnes dels cursos de 1 r, 3r i 5è de Primària i 2n d’ESO que durant aquests mesos han estat rebent classes teòriques i pràctiques sobre circulació i seguretat viària.
Per a finalitzar el curs i tal com es va fer l’any passat, els monitors han organitzat un circuit de bicicletes per als alumnes de 3 r i 5è de primària, semblant al que es va organitzar per la Fira Mercat del Ram, i que s’ubicarà prop del Parc de la Sardana. Els alumnes faran les classes pràctiques de circulació vial amb bicicletes pel circuit els dies 24, 25 i 26 d’abril, mentre que la festa de cloenda es reserva per al dia 28 al Parc de la Sardana.
La festa comptarà amb esmorzar per a tots els alumnes, animació amb el grup musical Pepiscolen, regals i premis del concurs de dibuix d’educació vial.
La Policia Local de Tordera ha incrementat les classes pràctiques per als alumnes amb motiu de la campanya de foment dels valors cívics “Tordera x tots”.