Aquest dimecres l’Esplai de la Gent Gran organitzarà una sessió oberta de gimnàstica per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran


El passat 1 d’octubre es va celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran. Des de l’Ajuntament de Tordera i la regidoria de Gent Gran amb la col·laboració de la Residència Can Comte i l’Esplai organitzen tot un seguit de propostes i activitats pels propers dies. Per aquest dimecres 9 d’octubre a les 10h del matí a la plaça de l’església s’hi durà a terme una sessió de gimnàstica oberta a tothom. El president de l’Esplai, Miquel Pujol, convida a tots els torderencs/ques a unir-se a la proposta saludable de commemoració.

Pujol gimnastica

Durant tot l’any realitzen aquestes sessions de gimnàstica adreçades al públic a partir de l’edat dels 60 anys aproximadament.