Hugo i Lia els noms més posats a Tordera durant el 2018


Tordera va tancar l’any 2018 amb un padró d’habitants de 17.483 persones. Segons el registre del jutjat de Pau, l’any passat a Tordera van néixer 33 criatures menys respecte el 2017. En total 120 infants, d’aquests 56 van ser nens i 64 nenes. El jutge de Pau, Esteve Matas, enumera els noms més posats entre els nens i les nenes de Tordera.

dades jutjat 1

La natalitat torna a caure a Catalunya. Ho ha fet un 5,4%, segons les últimes dades de l’Idescat. L’any passat van néixer 63.174 nadons: 3.629 menys que el 2017.

Marc continua sent el nom de nadó més freqüent a Catalunya i Júlia és, per segon any consecutiu, el nom més posat a les nenes. El nom de Marc va seguit del de Pol, Àlex/Álex, Jan i Nil. Pel que fa a les nenes, després de Júlia venen els noms de Martina, Emma, Maria/María i Lucía.