IniciAppDarrer dia demanar la concessió de subvencions 2019 per a les entitats...

Darrer dia demanar la concessió de subvencions 2019 per a les entitats locals

La Regidoria de Participació Ciutadana informa que ja s’han publicat les bases de la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per l’Ajuntament de Tordera a projectes i activitats d’utilitat pública o d’interès social dutes a terme per les entitats sense ànim de lucre durant l’any 2019.

D’aquesta manera, les entitats de Tordera poden demanar les subvencions per als seus projectes fins avui, presentant la documentació, degudament complimentada, que es requereix des de les bases.

L’objecte de les bases és definir el conjunt de condicions i el procediment a seguir per a la sol·licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de subvencions que atorga l’Ajuntament a projectes i activitats d’utilitat pública o d’interès social dutes a terme per entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de donar suport econòmic al funcionament d’aquestes entitats i a la realització d’aquests projectes i activitats.

L’Ajuntament de Tordera aprova unes úniques bases i fa una sola convocatòria per a l’atorgament de subvencions, tot i que aquestes, en funció de la matèria i la finalitat, són gestionades pels diversos Departaments municipals. En aquest sentit, cada Departament ha fixat els Programes amb les activitats o projectes que considera d’utilitat pública o d’interès social i, per tant, subvencionables, els quals es recullen al document de bases reguladores.

ÚLTIMES NOTÍCIES