Resultats dels primers equips torderencs d’aquest 5 i 6 d’octubre


El primer equip del CFTordera continua segellant un dels seus millors inicis de lliga de la seva història. Després de cinc jornades, els grocs i vermells no saben el que és perdre a la tercera catalana 2019-20. El dissabte per la tarda van rebre la visita del Sant Pol de Mar “B” al municipal d’esports. Amb una de les millors versions de joc fetes durant la primera part, al descans el marcador era de 2-0. A la represa, els visitants van retallar distàncies al 65 però l’electrònic ja no es va tornar a moure deixant el definitiu 2-1. Els homes entrenats per en “Pai” són líders a cinc punts del segon classificat. 
 
L’Associació del Rugbi la Tordera va obrir la fase regular per aquest curs a les 18:30h del dissabte al municipal d’esports 2. Van rebre la visita de la Santboiana “C” i el marcador final va ser de 6-69. 
 
El diumenge migdia, el CEEB Tordera va tancar la jornada pels primers equips torderencs. Afrontaven la segona jornada de la primera catalana a casa contra el Bàsquet Ateneu Montserrat. Després d’una gran tasca defensiva i d’una millor primera part, els torderenques van sumar la segona victòria del curs (2/0) per un resultat final de 73-56.