El cicle familiar presenta aquest dissabte l’obra Munt de Munts


El Teatre Clavé presenta aquest cap de setmana proposta del cicle familiar. Munt de munts, d’Hirondela Teatre, es podrà veure dissabte 5 d’octubre a la sala gran del Teatre amb doble funció. Munt de munts és un espectacle que gira entorn uns munts de roba i dos personatges interpretats per en Carles Vendrell i la Mamen Sánchez. En Carles ens explica l’argument de l’obra.

munt de munts

Aquests dos personatges ben marcat es contraposen, s’enfronten i intenten comprendre’s en un univers surrealista on la roba treta de seu ús habitual deixa pas lliure a la imaginació dels nens. D’aquesta funció se’n faran dues representacions a les 17:00h i 18:30h. El preu serà de 6 euros, amb descomptes de 2 euros per la compra en un comerç de l’associació Tordera Centre.