Aquest cap de setmana els primers equips torderencs juguen a casa amb l’estrena de l’Associació Rugbi la Tordera al municipal 2


Dins d’aquesta jornada esportiva, els conjunts sèniors torderencs els hi toca disputar tots els seus propers partits com a locals aquest proper cap de setmana. El CFTordera defensaran un cop més el seu liderat de la lliga al municipal d’esports. Els grocs i vermells rebran la visita del Sant Pol de Mar ”B” a les 17:00h de la tarda dins de la tercera catalana grup 16. Aquest duel el podreu seguir en directe a través de Ràdio Tordera. 

Pel que fa al sènior femení del CEEB Tordera, les torderenques juguen la segona jornada de primera catalana al pavelló dels Països Catalans. En horari de vermut, diumenge a les 12:15h rebran la visita del Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) i aquest enfrontament també es podrà seguir en viu per la 107.1FM. 

Qui començarà la fase regular aquest dissabte a les 18:30h al municipal d’esports 2 serà el primer equip de l’Associació Rugbi la Tordera. Rebran la visita de la Santboiana “C”.

La lliga de futbol sala també s’inicia aquesta setmana per l’Athletic Club Tordera Parc. Els blancs i vermells els toca descansar en aquesta primera jornada i per tant el seu debut a la primera divisió catalana es farà la setmana que ve.