Les atletes torderenques que van participar amb la Selecció Catalana de Twirling al campionat europeu són rebudes per la UFEC


El passat divendres 27 de setembre a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya s’hi va realitzar un acte de reconeixement a la selecció catalana de twirling per les 25 medalles en total aconseguides durant el campionat europeu celebrat aquest passat estiu a Eslovènia. En aquest conjunt català 13 atletes del Club Twirling Vila de Tordera van participar en aquesta competició. Rubén Pueyo president de la federació catalana de twirling valorava pels micròfons de Ràdio Tordera l’acte de recepció dels èxits esportius. A més a més ens avançava les novetats principal per aquest curs.

Pueyo twirling 1

La Miriam Aparició coordinadora del club torderenc també ens valorava aquesta festa tant especial per a elles.

Aparicio twirling 2

Des del Club Twirling Vila de Tordera ja es troben immersos amb la pretemporada.