Unes 200 persones participen a la Marxa de Torxes per la Llibertat


Unes dues-centes persones van participar ahir al vespre a la Marxa de Torxes per la Llibertat impulsada des de la territorial de l’ANC – Tordera per la Independència. Una marxa de torxes que va arribar coincidint amb l’1 d’octubre. Dos anys des de la celebració del Referèndum i dels fets que van passar durant aquella jornada. L’1 d’octubre es va celebrar enguany amb la vista posada a la sentència del judici al procés. La sortida de la marxa va ser a la plaça Lluís Companys i aquesta va finalitzar a la plaça de l’església amb la lectura d’un manifest. Escoltem un fragment.

manifest

Els grallers dels gegants i la colla de diables de Tordera també van participar de la mobilització acompanyant els participants durant tot el recorregut.