El TKD + Tordera Taekwondo inicia la temporada amb 40 alumnes i noves sessions esportives


Una de les altres entitats que ja ha començat la temporada el TKD + Tordera Taekwondo. Amb només dos anys de vida, el club ha superat totes les expectatives d’inscripció i actualment queden poques places per completar els grups tant de competició, defensa personal i altres modalitats d’ensenyança que imparteix el mestre Oscar Pavón. Ell mateix, ens comentava aquesta situació en declaracions a Ràdio Tordera i el reptes marcats que treballaran.

Pavon temporada 1

La principal novetat pel club és la seva homologació per part de la Federació Espanyola de Taekwondo. Una condició que permetrà als esportistes torderencs poder optar a categories superiors i esdeveniments estatals sempre i quan s’aconsegueixen les classificacions que pertoquen. Oscar Pavon ens recordava l’oferta d’esport que practiquen i com la gent s’hi pot apuntar.

Pavon temporada 2

A més a més a partir de l’1 d’octubre també posaran en marxa els cursos de defensa personal per a gent adulta. Per seguir el dia a dia del TDK+Tordera Taekwondo els podeu seguir a través del perfil oficial de facebook.