L’ESCRIPTOR EMILI TEIXIDOR VISITA AVUI PER SEGONA VEGADA A TORDERA EN UNA NOVA XERRADA D’AUTOR A LA BIBLIOTECA.


L’escriptor Emili Teixidor serà avui, a la Biblioteca per oferir una nova xerrada d’autor.
Teixidor, nascut a Roda de Ter l’any 1933, és novel·lista i s’ha especialitat en literatura infantil i juvenil. En aquest camp ha obtingut, entre d’altres, el premi de la Generalitat, el de la Crítica Serra d’Or, el Nacional de Literatura Infantil i Juvenil. Ha dirigit i presentat l’espai de divulgació de llibres Mil paraules de Televisió de Catalunya i col.labora assíduament a la ràdio.
El 1992 li va ser atorgada la Creu de Sant Jordi. La novel.la El llibre de les mosques va ser guardonada amb el premi Sant Jordi, 1998.
Aquesta serà la segona vegada que Emili Teixidor visita la Biblioteca de Tordera. La xerrada tindrà lloc a les 8 del vespre.
Per altra banda, la Biblioteca de Tordera i sota la campanya de la Generalitat “llegir per Sant Jordi, llegir tot l’any” obsequiarà amb un llibre d’Emili Teixidor tots els joves d’entre 10 i 16 anys que durant avui utilitzin el servei de préstec de la Biblioteca. Tots els qui ho desitgin podran tenir el llibre signat per l’autor, aprofitant la xerrada d’aquesta tarda. 
Per aquest motiu, s’ha editat una guia de novetats que es pot consultar a través de la pàgina web www.tordera.cat.