EL CLUB VIRTUAL DE LA FEINA CELEBRA AVUI EL PRIMER ANY DE FUNCIONAMENT AMB 1500 USUARIS REGISTRATS A TOT EL MARESME.


El Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Tordera celebra avui el primer any en funcionament del Club Virtual de Feina.
L’objectiu d´aquest servei és oferir un mitjà més àgil de recerca activa de feina, mitjançant el qual els usuaris puguin rebre informació actualitzada sobre ofertes laborals i/o formatives, puguin gestionar els seus currículums i coneguin les últimes novetats en temes laborals. Segons el Consell Comarcal del Maresme, el Club de Feina Virtual ha registrat amb un sol any a 1500 usuaris i ha gestionat més de 1000 ofertes laborals a la comarca.
Poden ser usuaris del servei virtual totes les persones amb edat laboral que formin part de la borsa de treball de l’Àrea d’Inserció i Orientació Laboral de Tordera i disposin d’una adreça de correu electrònic. Amb tot, si no es disposa d’aquest requisit, des de l’Àrea d’Inserció i Orientació Laboral es creen comptes de correu per a tots els que vulguin formar-ne part i posen a la disposició dels usuaris ordinadors amb connexió a internet per a consultes del servei.
Per celebrar el primer aniversari, el web www.tordera.cat crearà a partir d’avui un link directe al servei per a millorar l’accessibilitat per als usuaris.