L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA ASSEGURA QUE NO ES CONEIXERÀ UN TRAÇAT DEFINITIU PER DESDOBLAR LA N-II DE TORDERA A MAÇANET FINS PASSAT L’ESTIU.


L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que no es coneixerà una decisió definitiva respecte el desdoblament de la Nacional II, entre Tordera i Maçanet, fins passat l’estiu.
Els traçats proposats es troben al ministeri de medi ambient, on s’estan estudiant les dues alternatives. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recorda que l’ajuntament ha mantingut un contacte continuat amb les administracions implicades.
Ahir, el secretari de Mobilitat, Manel Nadal, va assegurar que “la variant de Blanes millorada és la millor opció” i va reiterar que “és un tema que porta molts anys discutint-se”. Per Nadal és necessari optar per una de les opcions perquè “el desdoblament de la N-II entre Tordera i Girona estigui ja licitat a l’any vinent”.El representant de la Generalitat va recordar que “l’únic obstacle que queda perquè això sigui possible és aquest tram de Tordera a Maçanet de la Selva”.