L’ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZA LES JORNADES D’INNOVACIÓ I DINAMITZACIÓ COMERCIAL “FEM COMERÇ A TORDERA”.


L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera i Consell de Comerç han organitzat del 3 al 19 de maig les jornades “Fem comerç a Tordera: Innovació i dinamització Comercial”.
Amb aquestes jornades, que es duran a terme en cinc sessions, es pretén crear un espai de debat, diàleg i intercanvi d’experiències, orientat a proporcionar al comerciant nous coneixements en innovació i associacionisme comercial.
Els objectius principals del programa passen per aportar instruments que permetin facilitar la presa de decisions en la gestió del dia i que incideixin en la millora i creativitat de l’establiment, contribuir a la formació del comerciant facilitant-li les eines necessàries per gestionar el seu negoci de la forma més òptima i, finalment, apropar el comerciant a la importància de l’associacionisme i la dinamització en el teixit comercial actual.
Les diferents sessions temàtiques tindran lloc els dies 3, 5, 10, 17 i 19 de maig, de 3 a dos quarts de 5 tarda, A l’IES Lluís Companys (c/Joan Maragall, s/n). 
Els ponents seran el coordinador del programa i màster en màrqueting i comercialització d’ESADE, Oriol Cesena, el llicenciat en Administració i Direcció d’empreses i màster en màrqueting, Sergi Ferrer i Maga Mazza, economista i experta en tècniques de dinamització i associacionisme comercial.
Les inscripcions, que seran gratuïtes, caldrà fer-les prèviament a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera (tel. 93.764.37.17) , o bé a través de la pàgina web www.tordera.cat