ANC Tordera organitza avui la marxa de Torxes


A causa de les previsions de pluja intensa, la comissió organitzadora va prendre la decisió d’anul·lar la Marxa de Torxes prevista el passat 10 de setembre. Aquesta marxa es realitzarà avui en motiu del segon aniversari de l’1 d’Octubre. l’ANC Tordera fan una crida a la participació en aquesta marxa, on la concentració serà a les 19:30h a la Plaça Lluís Companys per marxar cap a la plaça de l’església on es llegirà un manifest. Ho explica el coordinador de l’assemblea a Tordera, Joaquim Bou.

Bou marxa torxes 1

Bou recorda que l’objectiu de la marxa és protestar davant les darreres accions judicials i policials.

Bou marxa torxes 2

Durant el recorregut els participants estaran acompanyats per els grallers dels gegants i la colla de diables de Tordera.