IniciNoticiesSocietat ELS MEMBRES DEL PROGRAMA "BON DIA MENUTS" RECULLEN LA MENCIÓ DE...

ELS MEMBRES DEL PROGRAMA “BON DIA MENUTS” RECULLEN LA MENCIÓ DE QUALITAT ATORGADA PER LA RÀDIO ASSOCIACIÓ DE CATALUNYA.

El responsable de Ràdio Associació de Catalunya, Jordi Margarit, va presidir ahir al vespre l’entrega de premis de Ràdio Associació de Catalunya, en què Ràdio Tordera va obtenir una menció de qualitat per el programa “Bon Dia Menuts”. Els nostres companys Alberto Rojo, Miriam Escudé, Met Pàges i el pallasso Miquelet, van recollir el reconeixament de mans de la periodista Neus Bonet en un acte a la Universitat Blanquerna de Barcelona. A l’entrega de premis van assistir també un grup de membres de Ràdio Tordera, encapçalat pel director –gerent, Albert Sabater i una petita representació de membres de l’emissora.
En el lliurament d’ahir, el membres del programa “Bon Dia Menuts” van dedicar la menció de qualitat obtinguda, al company de Ràdio Tordera Jordi Massana, desaparegut a principis d’any en un accident de trànsit.
El jurat presidit pel ex-conseller d’universitats, Carles Solà, va destacar el programa “Bon Dia Menuts” per la recerca i producció amb encert, d’una proposta radiofònica adreçada al públic més jove.
Aquest mateix any, els membres del programa “Bon Dia Menuts” també han aconseguit ser finalistes dels premis Rosalia Rovira organitzats per la diputació de Barcelona.
El programa de Ràdio Tordera, que recentment ha celebrat les seves 300 emissions, s’ofereix de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí.

ÚLTIMES NOTÍCIES