El PA Tordera guanya el III. Catalunya Stars amb l’equip blau


El passat 28 de setembre, el xou júnior del PA Tordera va participar al tercer Catalunya Stars, l’espectacle en format de competició que reuneix els millors esportistes catalans de la temporada. El club formava part de l’equip blau que es va proclamar guanyador amb 421.2 punts, davant els 416.6 punts de l’equip groc i els 415.9 punts de l’equip vermell. Maria González, entrenadora del PA Tordera, valorava molt positivament l’experiència, en la qual l’important no era guanyar sinó oferir una gran exhibició del nivell del patinatge artístic català. 

Balanc Maria cat stars 1

L’equip blau es va posicionar en primer lloc des de l’inici de la competició, tot i que els vermells van estar trapitjant-li els talons i disputant-li la primera plaça en moltes ocasions. La coreografia 112 del PA Tordera va aconseguir 28 punts per part del jurat popular. En total, els 11 integrants del blau van sumar 401.3 punts dels jutges. 

El públic també els va donar un gran suport a través de les xarxes socials. Els blaus van aconseguir més de 20.000 m’agrades a Instagram, un total de 19.9 punts de vot popular que els van convertir en guanyadors amb diferència. Per la seva part, la fotografia del PA Tordera en va aconseguir 3.105, la segona imatge amb més likes. 

Juan Carlos Herrero, president de l’entitat feia balanç de la seva participació per primera vegada al Catalunya Stars. 

Balanc herrero cat stars 2

La capitana dels blaus, la tercera del món Carla Escrich, va recollir el premi: un xec valorat en 9.125€ que es repartiran entre els diferents integrants de cada equip i que serviran per ajudar-los a cobrir les despeses de les competicions.

El PA Tordera tanca així la temporada 2019 de xou, en la qual s’ha proclamat campió de Barcelona, tercer de Catalunya i Espanya i cinquè d’Europa.