Tanca la campanya forestal a Tordera amb un centenar de serveis


La campanya forestal d’enguany a Catalunya ha finalitzat amb un balanç de 212 incendis forestals, una xifra que se situa per sota de la mitjana dels últims 15 anys, tot i l’elevat risc d’incendi que hi ha hagut durant l’estiu. Gràcies a les accions preventives, tant el nombre d’incendis forestals anuals com la superfície forestal cremada hagi tingut una tendència positiva.

A Tordera, la campanya forestal ha tancat amb un centenar de serveis, els quals una tercera part han estat focs de vegetació o forestals. El cap del Parc, Eduard Caimel explica que les altes temperatures de l’estiu no ha ajudat en la prevenció d’incendis. El voluntaris de Tordera han participat en l’extinció d’incendis que s’han produït en diversos punts del país.

balanc bombers 1

Davant la temporada de pluges, els bombers voluntaris de Tordera fan una crida a mantenir els embornals i canalitzacions netes, per evitar mals majors.

balanc bombers 2

El bombers de Tordera reclamen noves convocatòries de bombers voluntaris. Ens recorden que actualment compten amb 13 bombers, quan les instal·lacions locals permeten allotjar fins a 21 membres.