EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA PROPOSTES DE CINE-CLUB I MAGIA INFANTIL.


La programació estable de primavera del teatre clavé presenta aquest cap de setmana dues propostes del cicle de cine-club i el cicle de música i teatre familiar.
Aquesta nit l’entitat cine-club 24 iphs ofereix la pel·lícula Paradise now. El film ha recollit diversos premis com millor pel·lícula europea, Globus d’or 2005 a la pel·lícula de parla no inglesa i nominada a millor pel·lícula de parla no inglesa als premis Oscars 2005.
La projecció està prevista per avui, a les 10 del vespre.
De cara diumenge, el cicle de música i teatre familiar presenta Abracadabra, el retorn de Merlí, a càrrec d’Enric Magoo. El mag ens mostrarà com la matèria es pot multiplicar davant els postres ulls i com les lleis de la gravetat no existeixen.
L’actuació serà diumenge, 30 d’ abril, a les 6 de la tarda. Les entrades per les dues propostes del cap de setmana és poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.