Promoció Econòmica prepara una formació gratuïta sobre comunicació i intel·ligència emocional


Les àrees de Promoció Econòmica i Ocupació de Tordera organitza una nova formació aquesta tardor.  El 10 d’octubre es farà el curs “Eines per comunicar amb assertivitat i intel·ligència emocional”.  A través d’aquest curs es vol posar en pràctica diverses estratègies per connectar i aconseguir els objectius que es proposi un equip. El curs serà a càrrec del tècnic en lideratge i motivació d’equips, David Quesada. La sessió formativa s’adreça  especialment a empresaris, directius, comerciants  i responsables de departaments amb persones al càrrec. El curs tindrà lloc de 15:00h a 17:00h a l’Aula de formació de les oficines de promoció econòmica i ocupació (Camí Ral, 174).

Per participar en qualsevol dels cursos cal inscriure’s gratuïtament al formulari que trobareu a www.tordera.cat