IniciAppEl CFTordera no afluixa i continua líder invicte després de quatre jornades

El CFTordera no afluixa i continua líder invicte després de quatre jornades

El primer equip del Club Futbol Tordera de la tercera catalana grup 16 està segellant un inici de temporada molt bo. Després de la victòria d’aquest dissabte al camp del Celrà, l’equip és invicte en quatre jornades de competició disputada. Es cert que els grocs i vermells visitaven el cuer de la lliga. El marcador al descans ja era de 0-2 i a la segona part van arribar la resta de gols. Adrià Pidemont va aconseguir un doblet, Jose Manuel Martinez, Nil Victòria i un gol en pròpia porta dels locals van certificar el 1-5 definitiu.

Aquesta propera setmana el CFTordera jugarà dissabte a les 17:00h de la tarda al municipal d’esports i rebran la visita del Sant Pol de Mar.