Alumnes de primer d’ESO de l’Escola Vedruna se sumen a la vaga pel clima amb una concentració a la plaça de l’Ajuntament


Alumnes de primer d’ESO de l’escola Vedruna s’han concentrat aquest migdia davant l’Ajuntament de Tordera en el marc de la vaga pel clima.

Organitzacions juvenils i ambientals i col·lectius de la societat civil de països arreu del món fan una crida a donar suport a la vaga, perquè l’emergència climàtica afecta a totes les persones del món. El moviment vol ser una xarxa per aportar solucions al repte més gran de la història de la humanitat: per exigir justícia ambiental i intergeneracional, un futur, i pressionar les classes polítiques a actuar amb responsabilitat enfront de la crisi climàtica.

Dues alumnes de l’escola Vedruna han llegit un manifest amb un missatge molt clar: “O canviem, o morim”.

vaga clima 1

El coordinador de l’escola, Àngel Vallicrosa recorda que són Escola Verda i que volen posar el seu granet de sorra davant la crisi climàtica.

vaga clima 2

En declaracions a Ràdio Tordera, dues alumnes de l’escola també expressaven les seves sensacions envers la problemàtica ecologista.

vaga clima 3

Altres escoles de Tordera també s’han sumat a la vaga pel clima amb activitats en els mateixos centres. A Barcelona, la jornada de reivindicació acabarà amb una manifestació que començarà a les 18:00 hores als Jardinets de Gràcia i finalitzarà a la plaça Catalunya.