Obert el termini per sol·licitar el vot per correu en les eleccions del 10 de novembre


S’ha obert el termini per sol·licitar el vot per correu per a les eleccions generals del 10 de novembre. Segons ha informat Correus, la sol·licitud del vot per correspondència s’ha de presentar personalment i en imprès oficial a qualsevol oficina postal fins al dia 31 d’octubre inclusivament, en l’horari habitual d’obertura.

La petició ha de ser realitzada personalment per cada elector, tret que sigui en cas de malaltia o discapacitat –acreditada mitjançant certificació mèdica oficial– que impedeixi la formulació personal de la sol·licitud, en què podrà ser presentada en nom de l’elector per una altra persona autoritzada notarialment o consularment. 

En el moment de formular la sol·licitud, els interessats han d’acreditar la seva personalitat presentant davant de l’empleat de l’oficina postal el DNI, passaport o carnet de conduir originals.