Aquest dissabte el P.A. Tordera participa al Catalunya Stars, l’espectacle que reuneix els millors esportistes catalans


La tercera edició del Catalunya Stars, la gran festa del patinatge artístic català, se celebrarà aquest proper dissabte 28 de setembre al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau. Enguany, hi participarà el xou júnior del Patinatge Artístic Tordera, que aquesta temporada s’ha proclamat campió de Barcelona, tercer de Catalunya i d’Espanya i cinquè d’Europa amb la coreografia 112.  És el primer any que el club hi participa. Juan Carlos Herrero, president de l’entitat, diu que es tracta d’un reconeixement i explica què significa per ells formar-ne part. 

Herrero cat stars 1

Herrero afirma que l’objectiu és sumar una nova gran experiència i que tant les patinadores com l’equip tècnic gaudeixin de l’oportunitat. Tot i que es tracta d’un gran espectacle, el Catalunya Stars té format de competició entre tres equips: el groc, el vermell i el blau. El P.A. Tordera forma part de l’equip blau,  juntament amb el CP Aldea, campió del món de grup de xou petit o el Foment Cardoní, tercer d’Europa en quartets.  Herrero destaca que és un orgull poder estar al costat dels millors patinadores i patinadors catalans guardonats amb medalles nacionals i internacionals de totes les modalitats la temporada 2019-2020.

A l’hora de proclamar l’equip vencedor, el vot dels espectadors, a través del perfil d’Instagram @catalunya_stars_artistic és decisiu. Per aquest motiu, Herrero explica com els torderencs els poden ajudar a guanyar des de casa. 

Herrero cat stars 2

El P.A. Tordera sortirà en 9a. posició, d’un total de 33 participants. La seva actuació es podrà seguir en directe a través de l’Instagram de Ràdio Tordera, a partir de les 18:00h. També, s’emetrà per les televisions locals adherides a la Xarxa (com ara TV Girona o Banyoles TV)  i per la seva plataforma en línia de continguts audiovisuals Xala.

Enguany, la tercera classificada als World Roller Games 2019, Carla Escrich, és la capitana de l’equip blau. El cuiner Jordi Cruz, l’actor Pep Plaza i el jugador del Girona, Aday Benítez, en són els padrins.

Compte d’Instagram per votar pel P.A. Tordera: https://www.instagram.com/catalunya_stars_artistic/?hl=es

Vídeo promocional: https://www.dropbox.com/s/39kp7ner2uzdaeh/STARS%202019%20Setembre%202019%20V1.mov?dl=0