Òmnium Alt Maresme s’estrena a Tordera amb ponències sobre desobediència civil


Foto: ERC Tordera

El passat divendres 20 de setembre es va dur a terme un acte organitzat per Òmnium Cultural Alt Maresme, amb ponències sobre desobediència civil i la presentació oficial del grup de treball de l’entitat al poble torderenc. Va intervenir Jordi Pesarrodona, pallasso i regidor processat per desobediència l’1-O, l’historiador l’Agustí Alcoberro i Iolanda Fresnillo, component de Òmnium Cultural a nivell nacional.

Aquest acte es va encarar principalment a explicar l’actitud que s’hauria d’adoptar davant d’una possible condemna als líders polítics catalans empresonats en les properes setmanes. L’historiador Agustí Alcoberro explica com creu que pot desenvolupar-se la situació catalana.

omnium 1

Montse de Diego, responsable d’Òmnium a Tordera explica com va sorgir la idea d’iniciar el grup de treball d’Òmnium al municipi i qui en forma part.

omnium 2

Des de la nova territorial de l’entitat cultural es convida a qualsevol interessat a unir-se al grup de treball o informar-se sobre la possibilitat de fer-se soci d’Òmnium Cultural. A partir de la presentació del passat divendres, es volen posar en marxa diversos actes i moviments pel poble.