Aquest cap de setmana la patinadora de la secció de patinatge del CPTordera Alexia Ginesta participarà al Campionat Federació Juvenil


Els dies 21 i 22 de setembre, la patinadora de la secció de patinatge del Club Patí Tordera, Alexia Ginesta, competirà al Campionat Federació en categoria Juvenil. La competició es disputarà al pavelló de Cassà de la Selva i hi participaran patinadores de clubs d’arreu de Catalunya. És la primera vegada que la patinadora competeix en un campionat a nivell català. Ella mateixa explica quines són les seves sensacions i els objectius que s’ha marcat.

Alexia campionat cpt

Dissabte a la tarda executarà el disc curt, és a dir, el programa amb els integratius obligatoris marcats per la Federació Catalana de Patinatge. La patinadora sortirà en la posició número 25 d’un total de 32 participants. Diumenge al matí serà el torn del disc llarg on, mitjançant una coreografia lliure, l’esportista podrà demostrar tota la dificultat que sap fer. 

L’Alexia va aconseguir una plaça per participar al Campionat Federació, equivalent al Campionat de Catalunya B, després d’haver-se classificat en categoria nacional a la preselecció juvenil.