Fotoclub Tordera dóna a conèixer els premiats en el concurs de fotografia de la Festa Major


El Fotoclub Tordera va donar a conèixer dissabte passat els guanyadors del concurs de fotografia. El concurs proposava dues temàtiques diferents. En la categoria de fotografies de la Festa Major, el primer premi va ser per a Olga Junyent; primer finalista Anna Mateu i, per últim, el segon finalista Josep Maria Ciurana.

Pel que fa a la categoria de Foc, el primer premi va recaure en Xavier Xaubet; primer finalista Josep Maria Ciurana i segon finalista Josep Manresa. El jurat composat per 3 membres de la Federació Catalana de Fotografia, han triat aquest premiats entre les 92 fotografies que han participat en els dos temes. A partir d’ara i fins al 30 de setembre s’exposaran una part seleccionada de les obres en la pàgina de l’entitat fotoclubtordera.cat

El lliurament de premis del concurs de fotografia serà el dia 28 de Setembre, a les 20:30h al local Emili Vendrell.