El Club Volei Tordera arrenca el curs amb la conservació de l’equip Cadet-Juvenil femení i la introducció de la categoria escoleta


Una de les altres entitats que també presenta projecte esportiu per aquesta temporada és el Club Volei Tordera. És una de les entitats que compta amb una de les masses socials més curtes del municipi però amb una llarga trajectòria esportiva any rere any. Per aquesta ocasió una de les novetats importants amb que treballen és la consolidació per la categoria escoleta. Un conjunt que ha de servir pels propers anys consolidar nous jugadors/es de voleibol. Jordi Martí portaveu i coordinador del club ho explicava als micròfons del Show dels Esports.

Marti volei 1

Les edats compreses per aquesta categoria va dels 5 anys fins als 8-9. Pel que fa a l’equip Cadet-Juvenil femení repetiran a la competició de juvenil preferent. Jordi Martí no tancava a possibles noves jugadores joves que vulguin completar la plantilla i tinguin ganes de provar l’esport.

Marti volei 2

Per a més informació sobre el Club Volei Tordera us podeu adreçar al pavelló dels Països Catalans els dimarts i dijous a partir de les 19h.