El Teatre Clavé presenta demà el cicle Insòlit


El Teatre Clavé farà demà dimecres la presentació oficial del cicle Insòlit, un viatge sensorial en cinc actes. Una proposta nova, feta a mida, única i efímera ancorada en productes i productors de proximitat, arrelada al territori proper i amb la mirada fixada en creacions artístiques singulars. En declaracions a Ràdio Tordera, el director del Teatre, Josep Navarro avançava els objectius del cicle.

navarro insolit

Insòlit es durà a terme ens dues funcions que tindran lloc els divendres 20 i 27 de setembre de 2019 a les 21h a la Sala Gran del Teatre Clavé de Tordera. L’acte és coorganitzat per la Fundació Teatre Clavé, la Fundació Alícia i l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona – Turisme.

A la roda de premsa de demà es presentarà el projecte i es donaran a conèixer els productors i productes de km0 de la zona Selva Marítima i Maresme. Hi intervindran:  Joan Carles Garcia Cañizares, alcalde de Tordera; President de la Fundació Teatre Clavé i Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. A l’acte també hi assistiran els patrocinadors del projecte: Agustí Torelló Mata, Can Tarranc, Ca l’Andreu i Conca de la Tordera.