Càritas Tordera impulsa un any més els cursos de català per a persones nouvingudes


Un any més, Càritas Tordera ofereix classes de català inicial i d’alfabetització per a persones nouvingudes. Les classes estan incloses dins del programa TALC (Taller d’Acollida  Lingüística i Cultural). Aquest taller ofereix un espai a les persones nouvingudes on poder parlar en català, amb l’objectiu d’afavorir l’aprenentatge inicial de la llengua, alhora que es potencia el coneixement de la nostra cultura i del nostre entorn, en un context de relació i convivència entre diferents cultures. Té com a objectiu contribuir a promoure l’acollida dels col·lectius immigrants a la nostra societat i facilitar la seva inserció a través d’un recurs formatiu.

Les classes tindran lloc els dilluns i els dimecres de 19:30h a 21h al local situat al carrer de Sant Antoni, 5. Comencen el 2 d’octubre, les inscripcions per participar als cursos es podran fer el 16 i el 18 de setembre de 19:00h a 21h al local del carrer de Sant Antoni, 5.

Paral·lelament, la parròquia obre aquesta setmana el període d’inscripcions de la catequesi. Ho explica el rector Salvador Juanola.

rector catequesi

La parròquia informa que també a obert un compte de Facebook on es penjaran informacions i noticies relacionades amb la institució.