Arrenca la nova programació Tardor-Hivern-Primavera de Ràdio Tordera


Ràdio Tordera estrena la nova programació de Tardor-Hivern-Primavera 2019-2020. Entre les novetats de la temporada destaca un apartat d’efemèrides dins l’informatiu, la retransmissió del futbol sala a casa i a fora i un espai amb actuacions en directe anomenat la maketa, amb periodicitat mensual. També s’incorporarà prèvies informatives a Instagram, la utilització de càmera al locutori i la repetició de l’informatiu a la matinada.

Els matins de la temporada Tardor-Hivern-Primavera continuarà amb la fórmula d’èxit formada pels programes: Bon Dia Menuts de 8 a 9h; Revista de l’informatiu de 9 a 10h i l’Ara i Aquí de 11 a 13h.

Els serveis informatius de Ràdio Tordera seguiran sent el referent informatiu del poble amb butlletins a cada hora i Informatius centrals a les 10h i a les 19h. I trobareu espais com l’entrevista i la tertúlia dels polítics, Fem empresa, el nou apartat de les efemèrides, l’agenda cultural i el línia directe amb l’Alcalde. 

A la tarda continua el programa Ona Maresme de 15h a 18h amb un caire més informatiu i més periodístic amb sortides al territori.

Programes dedicats a la cultura, el cinema, la música de tots els estils, entrevistes, i molt més podreu descobrir a la programació de l’emissora que t’escolta.

Els esports també seran protagonistes amb el programa diari El Show dels Esports cada dia de 20h a 21h. I durant els caps de setmana amb les retransmissions en directe.

Ràdio Tordera seguirà apostant també per les noves tecnologies: d’una banda amb les identitats al Facebook, Instragram i al Twitter, on es plasmen cada dia les notícies i les diferents informacions relacionades amb l’emissora; i de l’altra, amb les emissions d’Internet, la ràdio a la carta i l’aplicació per telèfons mòbils.

La programació Tardor-Hivern-Primavera 2019-2020 es va aprovar per unanimitat del Consell d’Administració de Ràdio Tordera.