IniciAppEl teatre clavé estrena programació amb la pel·lícula Ernest&Celestina, contes d’hivern

El teatre clavé estrena programació amb la pel·lícula Ernest&Celestina, contes d’hivern

El Teatre Clavé estrena aquest dissabte la programació estable amb el cicle familiar. Ho farà amb la pel·lícula en català Ernest&Celestine, contes d’hivern.

L’Ernest és un ós alt i gros a qui li agrada tocar música i menjar mermelada. Des de fa un temps conviu amb la Celestine, una petita i bonica rateta a la que va adoptar perquè era òrfena. Amb l’arribada dels primers flocs, aquesta encantadora família haurà de fer front a tot un seguit d’esdeveniments que ajornaran la hivernació de l’Ernest.

Una nova adaptació dels populars contes infantils, plena d’encant i valors positius, que manté la bellesa de les il·lustracions originals. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro assegura que aquestes pel·licules compten amb una fidelització de públic.

Navarro cinema familiar

Pel·lícula recomanada per a majors de 3 anys.  Estrenada al 2017, ara la pel·lícula es podrà veure al Teatre Clavé el proper dissabte 14 de setembre a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. L’Associació de Comerciants de Tordera Centre patrocina el Cicle familiar del Teatre Clavé i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada. Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 12€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 15€. Aquests paquets només es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES