Aquest proper cap de setmana es realitzarà una edició més de la diada de bàsquet


Aquest proper cap de setmana, és a dir el dissabte 14 d’agost i el diumenge 15, es realitzarà una nova edició del torneig organitzat pel Ceeb Tordera anomenat Diada de Bàsquet. La competició oferirà els partits dels conjunts femenins el dissabte, per tant els equips masculins efectuaran els seus respectius enfrontaments de fase de grups i classificatòria (en un hipotètic cas) el diumenge.

Per altra banda, com de costum, el Pavelló Municipal de Tordera serà l’indret escollit per acollir la Diada.

Tanmateix, el torneig disposarà d’una considerable quantitat d’entitats i categories. Les categories que hi formaran part, són: des del Premini fins a la màxima categoria, l’equip sènior. La inscripció és gratuïta per tots els equips, a més, seran convidats amb una opció de menú per un preu de 8 euros.

Els diversos equips que gaudiran de la diada són els següents: CB Sant Celonim, CB Calella, UE Mataró, CB Parets, Salle Palamós, CB Salt, Manlleu, CB Saps, Basquet Lloret, Sant Andreu Natzaret, CB Arbúcies, Blanes, AE Badalones, Bisbal Bàsquet, CB Mollet i St. Adrià, entre d’altres.

Durant els dos dies en què s’estigui duent a terme el torneig, tant els participants com els espectadors optaran a un servei de bar.

Finalment, malgrat que les inscripcions ja són tancades i per consegüent, els equips que el disputarán ja són definitius, el Ceeb Tordera atendrà qualsevol dubte a través del següent mail: infoceebtordera@gmail.com o bé adreçant-vos al 625116505 (Karen) o 654644819 (Lidia).