Uns 2600 alumnes comencen els curs escolar a Tordera


Aquest matí s’ha iniciat el curs escolar 2019-2020 amb total normalitat. A Tordera, uns 2.600 alumnes assistiran als diferents centres públics i concertats del municipi. La major part d’ells ho faran en educació infantil i primària, amb uns 1.600 nens i nenes matriculats en alguna de les escoles o col·legis.

D’altra banda, uns 750 alumnes s’han matriculat en educació secundària obligatòria a través dels dos instituts públics i en els dos col·legis concertats, i 160 alumnes cursaran batxillerat i el cicle de grau mitjà a l’Institut Lluís Companys. A més a més, cal destacar la consolidació d’alumnat a l’Escola Hortsavinyà. 

Pau Megías, regidor d’ensenyament a l’Ajuntament de Tordera, explicava que afronten aquest curs 2019-2020 amb la voluntat de coordinar tots els centres educatius.

megias curs escolar1

Megías destacava que tot i que l’escola Serra de Miralles tenia un pla de millora d’instal·lacions, la intenció de la Generalitat de Catalunya de crear un Institut-Escola a Tordera farà que aquesta escola i l’institut Tordària pateixin canvis en els propers cursos.

megias curs escolar2

Cal destacar, també, que el curs ja ha començat a les llars d’infants i que l’Escola d’Adults iniciarà les seves activitats a principis d’octubre. En aquests moments, amb alguna excepció, tot l’alumnat de Tordera té assignada la plaça corresponent.