Els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya a Tordera apleguen un bon nombre de públic al Pavelló Parroquial


Una trentena d’entitats de Tordera de tots els àmbits (esportiu, cultural, educatiu…), juntament amb les autoritats locals, van participar, dimarts, a l’ofrena floral a Lluís Companys, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany els actes es van realitzar al pavelló parroquial davant l’amenaça de pluja. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va fer, un any més, un missatge molt reivindicatiu.

alcalde diada

L’ANC de Tordera va decidir posposar la marxa de torxes per una altre data. L’audició de sardanes van completar els actes tradicionals de la diada, que un any més van organitzar conjuntament l’associació La Nostra Dansa, l’ANC i l’Ajuntament.

Ahir la territorial de l’ANC-Tordera per la Independència va omplir quatre autocars per anar a Barcelona en la concentració organitzada per les entitats sobiranistes.