Promoció Econòmica prepara noves sessions formatives gratuïtes per aquesta tardor


Les àrees de Promoció Econòmica i Ocupació de Tordera organitzen dues noves formacions aquesta tardor. El 27 de Setembre preparen el curs “Vols emprendre un Negoci? Saps per on començar?”. A través d’aquest curs es vol ajudar a emprenedors i emprenedores a posar la idea de negoci en marxa i assolir els coneixements bàsics de fiscalitat abans d’obrir el negoci. La sessió tindrà lloc de 10h a 12h a l’Aula de formació de promoció econòmica. El curs anirà a càrrec de la tècnica de promoció econòmica a l’Ajuntament, Tamara Muñoz.

 

D’altra banda el 10 d’octubre es farà el curs “Eines per comunicar amb assertivitat i intel·ligència emocional”.  A través d’aquest curs es vol posar en pràctica diverses estratègies per connectar i aconseguir els objectius que es proposi un equip. El curs serà a càrrec del tècnic en lideratge i motivació d’equips, David Quesada. La sessió formativa s’adreça  especialment a empresaris, directius, comerciants  i responsables de departaments amb persones al càrrec. El curs tindrà lloc de 15 h a 17 h a l’Aula de formació de les oficines de promoció econòmica i ocupació (Camí Ral, 174).

Per participar en qualsevol dels cursos cal inscriure’s gratuïtament al formulari que trobareu a www.tordera.cat