Els actes commemoratius de la Diada Nacional es faran al Pavelló Parroquial. L’ANC posposa la marxa de torxes prevista per avui


Un any més, Tordera celebrarà les activitats en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya el proper 10 de setembre. Degut a la previsió meteorològica prevista per aquesta tarda, els actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya es traslladen al Pavelló Parroquial. El regidor de Cultura, Josep Llorens explica els motius d’avançar els actes de la diada.

diada 1

Les activitats en commemoració de la Diada tindran lloc, per tant, al pavelló Parroquial. A les 20h començarà l’acte institucional amb la tradicional ofrena floral a Lluís Companys per part de les entitats i institucions locals. Seguidament, l’alcalde farà el parlament en motiu de la Diada i es donarà pas al cant dels Segadors. L’ANC comunica que la marxa de torxes prevista per avui es posposa per l’1 d’octubre

L’Associació La Nostra Dansa organitzarà una audició de sardanes, Josep Llorens ressalta el caràcter reivindicatiu de la diada.

diada 2

Les activitats de la diada estan organitzades per L’Ajuntament de Tordera, la Nostra Dansa i l’ Assemblea Nacional Catalana.