En Comú Podem tampoc participarà en el actes de la diada a Tordera


A través d’un missatge a les xarxes socials En Comú Podem Tordera avança que no participarà en els actes institucionals de la diada. Segons els comuns, un cop més l’ajuntament de Tordera avança la celebració de la diada al dia 10 com ve fent des de l’any 2017.

En Comú recorda que en el seu moment ja van manifestar el seu desacord amb aquesta iniciativa que entenen com un menysteniment a una gran part de la ciutadania, a la que no s’ha tingut en compte a l’hora d’avançar aquesta celebració i que consideren que polititza la festa de tots, ja que afavoreix tan sols els interessos d’uns pocs.

En Comú Podem Tordera no assistirà avui a l’ofrena floral per mostrar el seu desacord amb aquest fet. Assegura que la seva Diada és la del poble, per això seguiran reclamant un canvi de rumb, exigint als qui ocupen les institucions catalanes que deixin d’enganyar-nos i que no facin servir les institucions per esbiaixar a la societat. Per aquesta raó des d’En Comú Podem Tordera anuncien que no participaran dels actes institucionals de celebració de la Diada de Catalunya fins que l’ajuntament de Tordera la torni a commemorar el dia 11 de setembre.